Tot ce e mai bun pentru o masina performanta

Pentru ca vrem ca masina noastra sa ne ofere cea mai buna performanta pe sosea, alegem cu grija piesele de schimb, combustibilul si uleiurile necesare astfel incat aceasta sa nu se uzeze atat de repede si sa ne ofere siguranta si increderea de care avem nevoie in spatele volanului.

Cu siguranta ca orice detinator al unei masini stie ca alegerea unui combustibil sau a unui ulei, fie el de motor, de servodirestie sau de orice alt tip, de proasta calitate poate scadea performanta motorului si conduce in timp la uzarea mai rapida a diverselor componente sau chiar a intregului bloc motor precum si a altor ansambluri. Acelasi lucru poate fi spus si despre piesele de schimb, noi sau second-hand, tot de slaba calitate.

Toti mecanicii ne recomanda sa alegem piese originale, pentru modelul nostru de masina, cu toate ca in unele cazuri acestea nu pot fi gasite in multe locuri sau au preturi destul de piperate. Dar daca luam in calcul consecintele pe termen lung, putem realiza ca o investitie mai mare o data la ceva timp ne poate salva de multe alte griji.

Un alt factor care duce la uzarea mai rapida a unei masini este durata de utilizare a acesteia, sau mai bine spus, cat de des si de mult mergem cu ea. In timp ce unele modele pot indura un drum mai lung, altele au nevoie din cand in cand de o pauza. Totodata, trebuie luate in calcul si conditiile de drum, daca mergem pe asfalt, pe drum pietruit, pe zapada sau polei precum si multe alte aspecte.

Printre multele sisteme de baza ale unei masini, gasim si caseta de directie. Ca si restul, si aceasta se va uza in timp si trebuie realizate astfel reparatii sau reconditionari la nivelul acesteia. Fiind un proces ceva mai complicat, nu toate service-urile se ocupa cu reparatii casete directie. Este de asemenea important sa alegem un service bun, atunci cand este nevoie de rezolvarea unei probleme aparute la o caseta de directie.

Pentru cele mai bune rezultate si un pret cat mai accesibil, recomandarea mea este Jad Motors, din Bucuresti. Acestia se ocupa cu reparatii casete de directie, pompe de servodirectie, rectificari chiuloase si scaun supapa. Avand la dispozitie atat personal calificat, cu multa experienta cat si aparatura de top, pot executa lucrari de reparatie si reconditionare casete directie pe orice tip de masina si in cel mai scurt timp.

Exista diverse motive din care caseta de directie de poate defecta sau nu poate functiona in parametri normali precum si multe simptome prin care ne putem da seama ca aceasta nu mai funtioneaza corespunsator, precum rotirea grea a volanului, masina nu mentine o directie dreapta atunci cand lasam volanul liber, joc mare al volanului, cauciucurile se uzeaza prea rapid, putem auzi anumite sunete specifice atunci cand luam viraje sau franam, printre altele. Putem citi despre toate acestea pe site-ul lor astfel incat sa stim sigur daca avem defecte la caseta de directie si daca este nevoie sa ii contactam pentru reparatii si mentenanta.

Unde poți recondiționa caseta de direcție a mașinii tale?

Service-ul pe care ți-l recomand pentru recondiționări casete de direcție are următoarele date de contact:

Distribuie articolul

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

rca-ieftin.ro