Iata 7 motive pentru care trebuie sa economisesti

Ar trebui sa economisesti sau nu? Asta e intrebarea. Ei bine, problema trebuie pusa mai degraba la modul cat sa economisesti, nu daca. Ca sa-mi sustin teoria am facut mai jos o lista cu 7 motive pentru care ar trebui sa economisesti si iti voi povesti de ce economisesc eu.

trebuie sa economisesti
  1. Poti economisi bani pentru a te inscrie la un curs care iti va schimba viata si va deschide noi orizonturi profesionale pentru tine.
  2. Poate vrei sa mergi intr-o vacanta super faina in alta tara si n-ai bani. Cu doar 2-3 sute de lei pe luna s-ar putea ca pana la final de an sa iti permiti sa te relaxezi timp de o saptamana pe o plaja din Grecia.
  3. E bine intotdeauna sa ai bani pusi deoparte. Nu se stie cand cea/cel mai bun/a prieten/a anunta o nunta la care trebuie sa ajungi.
  4. Vrei sa-ti iei o casa sau o masina noua? Ar fi pacat ca mai mult de jumatate din suma sa se duca pe dobanda unui credit. Mai bine economisesti cativa ani si te imprumuti doar de diferenta.
  5. Iti doresti o camera foto performanta? Fa poze cu telefonul timp de un an sau doi si cu siguranta iti vei permite sa achizitionezi camera mult visata.
  6. Vrei sa pleci intr-o escapada de ziua ta de nastere? Ei bine, niste bani pusi deoparte te-ar cam ajuta.
  7. Intotdeauna tine-ti contul de economii pe plus pentru ca nu stii ce apare in viata si s-ar putea sa ai ghinionul sa dai de vreo problema medicala care necesita ingrijiri imediate si nu este tocmai ieftin.

Eu am un cont de economii unde pun in fiecare luna bani pentru ca nu se stie ce apare si consider ca intotdeauna trebuie sa cheltui doar bani pe care ii ai, chiar nu sunt adeptul aruncarii banilor pe fereastra si incerc sa economisesc cat mai mult si sa folosesc banii pentru lucrurile si activitatile pe care chiar mi le doresc.

Distribuie articolul
rca-ieftin.ro