Cum alegi o remorca auto?

Când ai de gând să cumperi o remorcă  auto nouă, firește că vrei să te asiguri  că este o investiție bună pentru anii următori. Dar de unde știi dacă o remorcă pe care o consideri bună este și cea potrivită pentru tine?  Indiferent ce anume transporți, vrei anumite calități de la o remorcă auto – fiabilitate și durabilitate. O remorca auto cumpărată de la un dealer de renume vine însoțită de garanție și știi că oricând ai nevoie de piese de remorci, poți apela cu încredere.

Cumpărarea unei remorci nu este o investiție minoră. Trebuie să transporți în siguranță anumite mărfuri sau produse, iar remorca păstrează aceste obiecte în siguranță în timpul transportului.

Iată ce factori îți pot influența decizia de cumpărare a unei remorci:

1. Grosimea suprafeței din aluminiu

Cu cât suprafața exterioară din aluminiu este mai groasă, cu atât remorca auto va fi mai durabilă în timp. Unele remorci sunt construite cu exterior mai ușor. Cu toate acestea, o remorcă acoperită cu aluminiu este mai rigidă, mai groasă și  va rezista mai bine. Nu vei putea vedea această diferență cu ochiul liber. Adresează-te dealerului care vinde remorci auto sau magazinului care asigură service-ul și îți livrează piese remorci, acești comercianți ar trebui să știe specificațiile pentru fiecare remorcă. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de verificat la o remorcă nouă. Vrei ca noua ta investiție să dureze și să poată supraviețui trecerii timpului. Toate acestea încep cu un strat exterior robust.

2. Materialul pentru acoperiș

Scurgerea apei în interior este unul dintre cei mai importanți factori  de risc care pot afecta remorca și încărcătură din interior. Nu numai că un acoperiș cu scurgeri este o defecțiune, deoarece distruge remorca în sine, ci și pentru că daunele cauzate de apă pot distruge orice încărcătură prețioasă e transportată. Un acoperiș bine construit, realizat din material de calitate, este cel mai important factor pentru păstrarea remorcii etanșe la apă. Cel mai bine e să alegi un acoperiș care e fabricat dintr-o singură bucată din aluminiu. Dacă acoperișul remorcii se înfășoară în jurul pereților laterali ai remorcii, în loc să fie sigilat pe toate cele 4 laturi, este chiar mai bine. Pur și simplu, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți cere de la o remorcă nouă.

3. Interioare și podele din placaj

Cele mai fiabile remorci sunt construite bine, în interior și în exterior. Unul dintre cele mai interesante indicii generale privind calitatea remorcii este interiorul. Examinează interiorul remorcii pentru a găsi un interior real din placaj – atât pentru pereți, cât și pentru podea. Placajul este mult mai robust decât materialul mai ieftin, cum ar fi plăcile aglomerate. Producătorii mai puțin cunoscuți aleg să taie colțurile interiorului, echipându-și remorcile cu plăci de placaj de slabă calitate. Acest gen de plăci se pot sparge, crăpa și deteriora într-o varietate de moduri pe tot parcursul transportului și stocării materialului.

În concluzie, pentru o remorcă auto de calitate, studiază toți acești factori și alege un producător cu o bună reputație, care poate asigura prin service și piese schimb remorci, pentru o siguranță deplină.

Distribuie articolul

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

rca-ieftin.ro