Beneficiile utilizarii unui robinet electric

Multe firme, dar si persoane fizice aleg sa isi cumpere un robinet electric si popularitatea sa creste tot mai mult in ultimul timp. Despre ce inseamna un astfel de robinet si de ce a devenit asa de popular vorbim in articolul de mai jos.

Pe scurt, robinetul are instalata o siguranta electrica prin intermediul careia apa este incalzita direct in robinet si ajunge la tine calda. Temperatura in momentul iesirii din robinet depinde si de cat de rece este apa care intra initial, dar in majoritatea conditiilor face fata foarte usor sa o incalzeasca. Bineinteles, nu te poti astepta la o temperatura a apei de peste 40 de grade la munte unde apa care intra este, de obicei, foarte rece. Cu toate asta, apa care iese este destul de calda, dar in functie de preferinte unii vor spune ca este prea calda si trebuie data mai incet, in timp ce altii, care sunt obisnuiti cu temperaturi foarte ridicate si le suporta, vor spune ca n-ar strica sa fie putin mai fierbinte.

Robinetul este perfect pentru case de vacante deoarece elimina necesitatea unei centrale pe gaz si este mult mai ieftin decat incalzirea apei prin intemediul unei centrale cu paleti sau electrice. Debitul este unul normal si iti asigura comfortul intr-o casa de vacanta, dar si in casa in care locuiesti.

Motive pentru care ar trebui sa cumperi un robinet electric

  • eviti risipa de apa pentru ca nu mai trebuie sa astepti sa vina apa calda de pe conducta sau din centrala;
  • este perfect pentru o casa de vacanta unde nu ajunge apa calda sau nu ai centrala pe gaz;
  • apa se incalzeste in maximum 10 secunde;
  • sistemul de pornire/oprire este simplu, elegant si usor de folosit.

Concluzia este ca un robinet electric te poate salva in situatii in care nu ai apa calda sau gazele nu mai ajung la centrala, dar cu toate astea trebuie sa vorbim si de siguranta ta in timp ce il folosesti.

Pentru a te asigura ca nu ai nici o surpriza si ca esti protejat pe deplin in folosirea sa, dincolo de mijloacele de siguranta cu care vine echipat acest tip de robinet, tu trebuie sa te asiguri ca il folosesti numai in prize cu impamantare si ca apa nu poate ajunge la acele prize.

Distribuie articolul

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

rca-ieftin.ro